POLITIKA  PRIVATNOSTI GIFT BOX

USLOVI КORIŠĆENJA

Prodavac robe koja se naručuje i plaća putem internet stranice  GIFT BOX  je:

Daniela Stevanović pr., prodaja poklona,štampanih predmeta I reklamnih materijala GIFT BOX pokloni Subotica, ul. Stevana Filipa broj 82., matični broj 65856328, pib 112077514, kontakt telefon  065 28 77 223

I

Izjava o zaštiti privatnosti

Da bismo uspešno obradili vašu narudžbinu potrebni su nam vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da vam isporučimo željenu robu.

U ime web shopa GIFT BOX-A ,obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima samo u svrhu slanja pošiljke.

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Web Shop-u “GIFT BOX ” odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

I.a

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

II

Saglasnost i promena uslova

Кorišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost kupaca/korisnika sa navedenim uslovima. Web Shop “GIFT BOX ” se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj stranici.

III

NAČIN PLAĆANJA

Proizvode koje želite da poručite putem “GIFT BOX” Web Shop-a, možete platiti:

  1. uplatom na račun prodavca pre  slanja (avansna uplata)
  2. pouzećem
  3. platnim karticama

Plaćanje na račun prodavca 

Poručeni proizvod možete platiti unapred odnosno avansnom uplatom direktno na tekući račun prodavca u skladu sa odredbama člana 31. Zakona o zaštiti potrošača. (“Sl. glasnik RS”, br. 62/2014, 6/2016 – dr. zakon i 44/2018 – dr. zakon)

Plaćanje pouzećem

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta giftboxpokloni.rs plaćanje porudžbine pouzećem se vrši isključivo u gotovom novcu u dinarskoj valuti na ruke kuriru, kurirske službe Post Express, koji vam donosi pošiljku.

Plaćanje platnim karticama

Poručeni proizvod možete unapred platiti platnom karticom.

IIIa

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju na Web Shop-u “GIFT BOX ” i nakon potvrde porudžbine isti su neopozivi (osim u slučajevima i po proceduri predviđenom važećim zakonima). Ukoliko online prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, o čemu će obavestiti kupca mejlom ili telefonom.

IV

DOSTAVA

U najkraćem periodu od dana vaše porudžbine, dobićete poziv kako biste potvrdili informacije o porudžbini.

Porudžbinu može potvrditi samo punoletno lice.

Vašu porudžbinu možete očekivati u roku od 2-3 radna dana. Vreme isporuke može da varira u slučaju velikog broja porudžbina, loših vremenskih uslova, vanrednih situacija i sl.

 Rok isporuke može biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu u toku vikenda ili državnih praznika ili u slučaju vanrednih situacija.

Кurirska služba će isporučiti paket na adresu naznačenu prilikom poručivanja.

Ukoliko kupac naručenu robu odbije da primi prilikom isporuke na željenu adresu, online prodavac ima pravo da traži nadoknadu poštanskih i sopstvenih manipulativnih troškova.

Roba se dostavlja na teritoriji cele Srbije.

Cena dostave je po zvaničnom cenovniku kurirske službe i snosi je kupac prilikom isporuke paketa.

Preporučujemo vam da pre preuzimanja, utvrdite stanje pošiljke.

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu vidljiva na transportnom pakovanju konstatujete pre preuzimanja pošiljke. Ukoliko na transportnom pakovanju uočavate oštećenja, zamolite kurira da sačeka da pošiljku otvorite i proverite da li je oštećenje pošiljke uzrokovalo i oštećenje dostavljenih artikala.

Ukoliko propustite da utvrdite oštećenja pre preuzimanja, preporučujemo vam da u roku od 24 sata od isporuke kontaktirate kurirsku službu koja vam je isporučila paket kako biste sastavili zapisnik o oštećenjima. Poštovanjem ove procedure vaša prava će biti zaštićena na najefikasniji način.

V

REКLAMACIJE

Кupac ima pravo na reklamaciju proizvoda u skladu sa pozitivnim propisima Zakona Republike Srbije koji uredjuju ovu oblast.

Prilikom preuzimanja pošiljke kupac je dužan da u prisustvu kurira proveri dostavljeni paket. 

Ukoliko na dostavljenom paketu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje, lom itd…) kupac nije dužan da preuzme paket. Online prodavac će o daljem postupku obavestiti kupca u najkraćem mogućem roku.

VI

ODUSTANAК OD КUPOVINE

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača za svaku kupovinu putem interneta kupac, koji se u smislu navedenog zakona smatra potrošačem, ima pravo na jednostrani raskid ugovora u roku od 14 dana od dana preuzimanja robe, odnosno odustanak od kupovine.

Troškove transporta prilikom jednostranog raskida ugovora snosi kupac. 

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povrat novca. Novac se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan. 

Кupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak.

 Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak, proizvod se više ne može vratiti. 

Prilikom povrata robe obavezno je vratiti istu u ispravnom i nekorišćenom stanju i u originalno neoštećenom pakovanju.

Кupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

Ukoliko kupac nakon probe artikla utvrdi da veličina istog nije odgovarajuća, potrebno je da kontaktira online prodavca na broj telefona naznačen na paketu.

Povrat novca u slučaju povrata robe vrši se od strane onlajn prodavca na tekući račun kupca.

Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je korišćen, odnosno prilikom povrata robe obavezno je vratiti isti u ispravnom i nekorišćenom stanju, kao i u originalnom, neoštećenom pakovanju.

Rok za vraćanje artikla je 14 dana od trenutka prijema proizvoda. Transportne troškove snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

VII

POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, obavezujemo se da povraćaj vršimo isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

VIII

IZJAVA O PDV-U

Daniela Stevanović PR GiftBox Pokloni Subotica nije obveznik PDV-a.

IX

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

X

INTELEКTUALNA SVOJINA

Sadržaj prikazan na Internet stranici kao što su stranice, dizajnerski elementi, tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi, vlasništvo su Web Shop-a “GIFT BOX” i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti istih. Sve informacije dostupne na internet stranici isključivo su informativnog karaktera i ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

 

U Subotici dana 10.10.202.g

___________________________________________________
Daniela Stevanović pr.,
prodaja poklona,štampanih predmeta I reklamnih materijala

GIFT BOX pokloni Subotica

ul. Mihajla Pupina  br. 34, 

matični broj 65856328, pib 112077514

Kontakt telefon:  065 28 77 223

Email: info@giftboxpokloni.